Lora are COVID. Cum se simte celebra artistă: „Fără frică…”

Publicat: 10 iul. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Lora are COVID. Cum se simte celebra artistă: Fără frică...

Lora se confruntă cu probleme de sănătate! Atunci când nimeni nu se aştepta să mai existe cazuri de COVID în România, iată că celebra artistă s-a îmbolnăvit cu acest virus care a făcut numeroase victime în toată lumea. După ce a anunţat că este bolnavă, artista le-a spus celor care o urmăresc şi cum se simte. 

Recent, Lora a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatele au ieşit pozitiv. Au trecut patru ani de la pandemia care a ucis milioane de oameni din toate colţurile lumii, iar mulţi credeau că acele momente crunte sunt de domeniul istoriei!

Artista s-a îmbolnăvit

Se pare că situaţia nu este deloc aşa şi asta pentru că virusul a început să facă noi victime, iar printre cei care s-au îmbolnăvit se numără şi artista noastră. Din fericire, forma pe care Lora a făcut-o este una uşoară, iar starea ei este bună. Vedeta le-a transmis fanilor ei că situaţia este sub control şi va depăşi acest moment „fără frică”.

”Zilele trecute mă întrebam dacă mai există covidel. Ei bine, ta naaa… E forma ușoară, deci fără frică”, a scris Lora, pe Instagram.

De ce Lora nu are copii până la 41 de ani

Lora şi Ionuţ Ghenu au planuri de căsătorie, dar artista a fost criticată, pentru că, spun gurile rele, ea nu și-ar dori să aibă copii. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că în trecut și-a dorit să devină mamă, dar nu a găsit bărbatul potrivit alături de care să își îndeplinească visul.

Cu ceva timp în urmă, când îi era mai ușor să aducă pe lume un copil și când ardea de dorința de a deveni mamă, partenerul ei de atunci a fost cel care a respins ideea de a avea un bebeluș împreună.

Cu toate că a ajuns la vârsta de 41 de ani, Lora rămâne ferm convinsă că va deveni mamă în viitor și își alimentează speranța că acest vis va deveni realitate într-o zi, scrie Wowbiz.ro.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×