Lora a afișat o burtică suspectă la mare! Gestul care a dat de gol o posibilă sarcină

Publicat: 04 Jul. 2021, 17:19 Vedete

Lora a lăsat multe semne de întrebare în urma ei, după ce a anunțat că părăsește emisiunea ”Vorbește lumea”, după numai cinci luni de colaborare. A invocat însă proiecte personale, iar CIAO.RO  a obținut imagini care ar putea explica care a fost, de fapt, adevăratul motiv! 

Lora le-a mărturisit fanilor că motivul pentru care a renunțat la emisiune este pentru că a vrut să se dedice proiectelor personale și se pare că fix acest lucru se întâmplă acum. Artista, împreună cu logodnicul ei și echipa lor, au fost surprinși la mare, într-un moment de respiro.

Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă, fară strop makeup, Lora nu a fost cea mai vorbăreață din grup, însă măcar a făcut notă discordantă pentru că, spre deosebire de ceilalți, nu a stat deloc pe telefon.

Altceva ne-a atras însă atenția, și anume grija cu care cântăreața își mângâia burtica suspectă, un gest specific femeilor însărcinate. Se putea citit pe chipul ei satisfacția unui moment fericit, iar dacă este într-adevăr vorba despre o sarcină, cu siguranță acel zâmbet de pe fața ei explica totul!

Ultimul an a învăţat-o să nu mai facă planuri pe termen lung, ci să se concentreze pe clipa prezentă, și se pare că traversează o perioadă plină de idei. Motiv pentru care a acceptat să facă inclusiv un rol memorabil în filmul ”Pup-o, mă!2 – Mireasa Nebun”, producție care va fi lansată pe 15 august.

Publicat: 04 Jul. 2021, 17:19 Vedete
Pe aceeași temă