Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. În ce stare se află iubitul Iuliei Vântur

Publicat: 17 apr. 2024, 15:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood, a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva zile, după ce a fost ţinta unui atac armat. Incidentul a avut loc duminică, 14 aprilie, însă abia acum autorităţile au făcut publice informaţii. O bandă criminală ce aparține unei secte religioase a provocat incidentul, iar acum se află în arest.

Locuința celebrului actor din cartierul Bandra, Mumbai, a fost atacată de o bandă de hoţi. Salman Khan se afla în casă, alături de câteva rude, când s-au tras focurile de armă, informează BBC.

Salman Khan, ţinta unui atac armat

Potrivit informaţiilor, doi bărbați aflați pe o motocicletă au tras cinci focuri de armă în locuința iubitului Iuliei Vântur, apoi s-au făcut nevăzuți.

Oamenii legii au început o anchetă şi i-au prins pe făptaşi la o zi după atac. Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, de 21 de ani, au fost arestați luni seara, lângă un templu din districtul Kutch din Gujarat. Tinerii fac parte dintr-o bandă criminală, care aparține unei secte religioase, și au recunoscut că au fost implicați în incident.

Din fericire, Salman Khan, care se afla în casă în momentul atacului, a scăpat nevătămat.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident’, au transmis autoritățile indiene.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 apr. 2024, 15:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×