Liviu Vârciu devine tată pentru a treia oară. Am aflat sexul bebelușului!

Publicat: 28 Feb. 2020, 09:02 Vedete

Este fericire mare în familia lui Liviu Vârciu, căci aceasta se mărește. Dar acum am aflat și ce sex va avea bebelușul! El și Anda Călin sunt în culmea fericirii!

Aflată în cinci luni deja, Anda Călin se bucură de o perioadă foarte frumoasă din viața ei și a lui Liviu Vârciu. Fericiți împreună și stabili din toate punctele de vedere, au decis să mai mărească familia! Această dorință o avea demult Liviu Vârciu, căci iubește foarte mult copiii și le dorește tot ce este mai bun!

Cei de la Click! au spus în exclusivitate ce sex va avea bebelușul. Astfel că, aflată deja în luna a cincea de sarcină, iar Liviu Vârciu având deja două fetiță, cel de-al treilea copil va fi…băiețel!

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, a spus o sursă apropiată celor doi pentru Click!.

Situația financiară nu va fi un impediment în familia lui Liviu Vârciu, căci vedeta a prins un nou proiect numit ”Rămân cu tine”, un quizz-show de dating pe care îl va prezenta la Antena 1.

Liviu Vârciu devine tată a treia oară. Liviu Vârciu a vorbit despre dorința sa de a deveni din nou tătic

Fostul prezentator TV a vorbit recent într-un interviu despre cariera profesională, dar şi despre viaţa de părinte. Artistul îşi dorea să devină din nou tată acum în urmă cu ceva timp. Dar iată că acum visul lui a devenit realitate. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România. Artistul a reuşit să aducă zâmbete în casele oamenilor cu fiecare apariţie a sa, însă lucrurile nu i-au ieşit de fiecare dată aşa cum şi-a dorit.

În ultimele luni, Liviu Vârciu a reuşit să îşi ducă până la capăt visul şi este foarte mândru de ce a reuşit să realizeze.

„Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film. Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere”, susţine el pentru Click.

Publicat: 28 Feb. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă