Lindsay Lohan: ”Luam substanțe interzise ca să beau mai mult!”

Publicat: 06 Nov. 2017, 20:46 Vedete

Acesta a fost răspunsul actriței atunci când a fost întrebată de Oprah dacă se droghează. ”Am consumat cocaină de mai bine de 15 ori!”, povestea ea acum câțiva ani, deși poliției îi declarase că a luat de maximum patru ori.
De departe, ”drogul” pe care îl prefera Lohan, în trecut, era alcoolul: ”Parcă îmi deschidea orizontul către alte perspective. Am încercat chiar să combin alcoolul cu cocaina!”, a mai mărturisit actrița.

Așa cum de foarte multe ori se întâmplă, atât de multe ori că nici nu mai are rost să ne întrebăm de ce, haosul la maturitate își are esența în cel din copilărie. În această situație se încadrează și Lindsay Lohan, actrița care spune că „Am crescut într-o casă foarte haotică în care se trecea foarte ușor de la fericire la momente tensionate.”.

Vinovat pentru această situație, nimeni altul decât tatăl ei, Michael Lohan, un individ extrem de violent, autor al multor abuzuri domestice care au fost sancționate de mai multe ori cu închisoarea. Un exemplu, din multele, este cel petrecut în 2011, când bărbatul a fost arestat pentru violență domestică asupra fostei soții, Kate Major. De asemenea, Michael nu a fost tocmai prietenos nici cu logodnicul fiicei sale, Egor Tarabasov, asupra căruia a aruncat amenințări în repetate rânduri, nemulțumit fiind de felul în care o tratează pe Lindsay și de faptul că, din punctul lui de vedere, bărbatul nu face altceva decât să-i mănânce banii fiicei lui.

”Nu o să se schimbe niciodată. Cred că a venit timpul să-l accept așa cum este. De fiecare dată când încerc să-l introduc în viața mea, nu face decât să creeze haos, iar acest lucru îl folosește în avantajul lui. El a fost și foarte bun, dar și foarte nebun, toată viața mea!”, a explicat actrița.

Provenită dintr-o familie cu o mamă alcoolică și un tată abuziv, nu este de mirare că Lohan a găsit tot felul de modalități de a-și striga disperarea. Unul dintre cele mai facile moduri, în accepțiunea ei, a fost mutilarea propriei persoane. Nu de puține ori, Lohan a fost surprinsă de apropiați în timp ce se tăia pe mâini. Astăzi, deși nu mai practică acest lucru, cicatricile încă se văd. ”Este foarte grav!”, spunea mama, la un moment dat.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Nov. 2017, 20:46 Vedete
Pe aceeași temă