Lidia Buble si Razvan Simion, despre razboiul din relatia lor! „Nu ne bucuram de un armistitiu, ci de o…”

Publicat: 15 dec. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Lidia Buble si Razvan Simion, despre razboiul din relatia lor! Cei doi formează un cuplu de câțiva ani buni. Să tot fie aproximativ trei ani de când s-a vorbit pentru prima dată despre o relație între cei doi, deși el era încă un bărbat însurat.

Oficial, relația a fost recunoscută de îndrăgostiți în primăvara anului 2015 și de atunci nimic nu pare să le strice iubirea perfectă. Am fost interesați să aflăm care este părerea lor despre povestea de amor pe care o trăiesc, iar răspunsurile sunt cât se poate de… ”în stilul lor”.

”Avem o relație presărată cu “sare și piper”, îndulcită cu multă “miere”. Este o relație bazată pe încredere și comunicare continuă. 2 ani au trecut foarte repede și frumos, pentru noi. În tot acest timp, ne-am sudat ca și cuplu!”, ne-a declarat artista.

Lidia Buble si Razvan Simion, despre razboiul din relatia lor!

Răzvan Simion și Lidia Buble interviuCeva mai concret este bărbatul din casă, matinalul Răzvan Simion.

”Cei 2 ani, au început ca un razboi de gherilă, s-au scurs ca un război civil și, de ceva timp, ne bucurăm nu de un armistițiu, ci de o pace totală. Nu între noi, ci în relația cu cei care nu au ințeles că dragostea nu se poate judeca, cel puțin pe Pământ”, a cochis vedeta Antenei 1.

 

Publicat: 15 dec. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă