Lidia Buble nu isi doreste momentan copil: ”Prima data vreau sa ma casatoresc si apoi sa devin mama”

Publicat: 16 Feb. 2017, 16:24 News 3
Lidia Buble nu isi doreste momentan copil: ”Prima data vreau sa ma casatoresc si apoi sa devin mama”

Cantareata este foarte fericita alaturi de iubitul ei, Razvan Simion, iar fericirea i se poate citi pe chip atunci cand vorbeste despre relatia ei. Multi asteapta cu sufletul la gura ziua in care Lidia va face anuntul despre nunta ei cu Razvan, dar totodata este intrebata la tot pasul cand va face si un copil.

“Eu  sunt foarte copilaroasa, inca sunt un copil. E normal sa imi doresc un bebe pentru ca provin dintr-o familie numeroasa, dar prima data vreau sa ma casatoresc si apoi sa fac copil.  Momentan nu mi-am propus asta. Sunt foarte fericită. Foarte fericită, cu o stare bună şi pozitivă. Nu pot decât să fiu recunoscătoare şi mulţumită cu ce îmi dăruieşte Dumnezeu zilnic. Încerc să mă bucur de orice. Eu, deocamdată, cred că sunt cam mică şi sunt şi foarte copilăroasă şi n-aş sta să îmi intru serios în rolul de mamă”, ne-a povestit cantareata.

Daca in plan personal lucrurile decurg perfect, si in plan profesional Lidia este fericita.

“Sunt implinita pentru ca am tot ce imi doresc. Regret faptul ca nu am avut incredere in mine sa incep sa cant mai demult. Inainte eu am lucrat ca bona si imi placea foarte mult ce faceam”, ne-a mai spus ea.

Lidia Buble si Razvan Simion sunt impreuna de un an, iar cei doi se bucura din plin de iubire in fiecare zi.

Lidia Buble a intrat in atentia publicului dupa ce a lansat piesa  “Noi simtim la fel”, care in scurt timp a intrat in topurile muzicale de nisa.

Publicat: 16 Feb. 2017, 16:24 News 3
Pe aceeași temă