Lidia Buble, Ami, Daniela Crudu și Andreea Perju au rupt ușa după izolare! Care este primul lucru pe care l-au făcut

Publicat: 18 May. 2020, 12:17 Vedete
Lidia Buble, Ami, Daniela Crudu și Andreea Perju au rupt ușa după izolare! Care este primul lucru pe care l-au făcut

Oficial, suntem în prima zi a stării de alertă, dar de 3 zile deja suntem „liberi”. Fiecare dintre noi s-a bucurat cum a știut. Lidia Buble, Andreea Perju, Daniela Crudu și Ami au ales să facă acele lucruri care le-au lipsit cel mai tare.

Dacă Andreea Perju a ales să „ardă” celulita și să se ocupe de business-ul pe care-l are, Lidia Buble și-a dorit exclusiv prima variantă.  Este normal, așa îi stă bine unei domnițe care se pregătește să rupă scena. Vedem noi când!  Ocupată a fost și Ami, iar de Daniel Crudu nici nu mai vorbesc.

Pentru Andreea Perju și Lidia Buble masajul cu bambus a fost prima opțiune. După cele peste 2 luni de izolare era evident ca tonusul să nu mai fie chiar cel mai bun.

În plus, actrița din Profu’ s-a înarmat bine și a purces la treabă. „Am inima plină de recunoștință pentru acest vis devenit realitate, pentru echipa mea pe care abia aștept s-o reîntregesc”, a povestit vedeta pe contul de Instagram.

Tot de aspectul ei s-a ocupat și Mira. Artista a dat patul de acasă pe cel din salon. Până la urmă un masaj și un vopsit proaspăt au devenit astăzi cele mai tari terapii pentru nervii întinși la maxim din cauza pandemiei de coronavirus.

Daniela Crudu a întrecut, însă, toate așteptările. Bruneta n-a ales nici masajul, nici vopsitul, nici plimbatul în aer liber sau sala de fitnes. Fosta asistentă a lui Capatos a preferat să… călărească.

Publicat: 18 May. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă