Lidia Buble a SOCAT fanii cu ultimul anunt: „Da, sunt insarcinata dragii mei”

Publicat: 15 dec. 2018, 12:25 Autor: Simona News 3

Lidia Buble a fost de curand invitata in cadrul unei emisiuni, unde i s-au pus o multime de intrebari personale, printre care si cea despre sarcina.

Artista a raspuns cu calm la toate intrebarile, chiar daca unele au fost inconfortabile, find vorba despre o posibila nunta si o viitoare sarcina, daca isi doreste acest lucru.

Potrivit Kfetele.ro, Lidia Buble a socat pentru moment fanii in momentul in care a spus ca este insarcinata, insa artista se referea la munca ei din prezent si la tot ce are de dus pana la capat.

„Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus! Acum vine Craciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus.

Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă. Îmi doresc să am cinci copii”, a spus Lidia Buble conform sursei citate.

Lidia Buble a SOCAT fanii cu ultimul anunt

Lidia Buble a SOCAT fanii cu ultimul anunt

Lidia Buble a dat detalii si despre nunta pe care toti o anticipeaza cat de curand:

„Încă nu am fost cerută, dar când se va întâmpla nu voi ascunde pentru că este cea mai mare bucurie. Eu sunt penticostala şi nu voi renunţa la religia mea.

Probabil ceremonia va avea loc în aer liber şi îmi doresc ca tata să ne cunune pentru că el este pastor la noi la biserică”, a mai spus artista.

Publicat: 15 dec. 2018, 12:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă