Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia. Fiul ei, David, nu se poate adapta

Publicat: 14 dec. 2018, 16:46 Autor: D. C. Vedete

Fosta prezentatoare a emisiunilor WOWbiz si Te vreau langa mine a fost relocata timp de 6 luni in Istanbul, Turcia.

Sefii ei de la Kanal D Romania au pus-o prezentatoare la un nou reality show. Este vorba de Puterea Dragostei, care se filmeaza intr-o casa inchiriata de Kanal D Turcia. Bruneta a fost nevoita sa se conformeze si s-a mutat temporar peste hotare. Intr-un interviu recent, s-a aflat ca Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia.

Bruneta a povestit cu lacrimi in ochi cum fiul ei nu se poate adapta. David este trist din cauza mutarii in Istanbul, Turcia. Ii este dor de mamaita lui, de pisici si de viata la curte din Romania. In plus, e posibil sa ii fie dor si de tatal lui cu care a inceput sa socializeze de un an.

Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia

„Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile.

Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia. Fiul ei, David, nu se poate adaptaTremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul”, a spus Andreea Mantea într-un interviu emoţionant pentru Teo Show.

Andreea Mantea, vizita de 2 zile in Romania

Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia. Fiul ei, David, nu se poate adaptaCa sa ii faca pe plac lui David, care se topeste de dor, Andreea Mantea s-a reintors in Romania. Dar doar pentru doua zile! Vedeta a aterizat vineri dupa-amiaza in tara si va decola inapoi spre Turcia duminica.

Andreea Mantea vrea sa plece din Turcia. Fiul ei, David, nu se poate adaptaIn acest weekend, Andreea Mantea are pauza de la filmarile pentru emisiunea Puterea Dragostei. Vedeta va petrece cu cei dragi si animalele de companie ale fiului sau. Apoi se va reintoarce in Istanbul, Turcia, si de luni va filma din nou pentru emisiunea de la Kanal D.

Publicat: 14 dec. 2018, 16:46 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă