Leonard Miron, atac dur la adresa Andreei Marin! O acuză că-și promovează prietenii în propria emisiune

Publicat: 03 mart. 2021, 09:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Leonard Miron a fost unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. După ce s-a retras din activitate, acesta s-a mutat din țară și și-a schimbat complet viața. Recent, bărbatul a vorbit despre perioada în care lucra la TVR și a făcut dezvăluiri șocante despre fostele sale colege, Andreea Marin și Marina Almășan.

Leonard Miron s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, însă acest lucru nu îl împiedică să își dea cu părerea despre foștii săi colegi care apar încă pe micile ecrane.

Astfel, extrem de sincer și-a spus părerea despre Andreea Marin. Fostul prezentator TV a mărturisit faptul că nu s-a putut uita niciodată la emisiunea pe care o prezintă vedeta, din cauza faptului că “promovează prietenii și a oamenii care o ajută în viața personală”.

“Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susține și expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui niște oameni pe criterii politice și pe criterii de pile și relații. Pui niște profesioniști care creează în spațiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern și Parlament, dar și un spațiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca și cum mă pune șef la cooperativă și eu dat niște parcele la prietenii mei…

Te trezești că fiecare parceluță dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși nu are o audiență – , este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR”, a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

De ce a renunțat Andreea Marin la televiziune

Prezentatoarea TV a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani ani, când a adus-o pe lume pe Violeta, fiica sa, pe care o iubește enorm și căreia i s-a dedicat cu totul. În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a fost întrebată cum i s-a schimbat viața de când fiica sa a venit pe lume.

”În primul rând, Violeta a fost motivul renunțării mele la o etapă tare frumoasă și definitorie din viață mea profesională. Am fost, până în luna a 8-a de sarcină, sâmbătă de sâmbătă în casele românilor cu surprizele de neuitat, eram gazda și directorul acestui program TV, precum și director de comunicare al companiei reputatului regizor Valeriu Lazarov, care producea emisiuni de succes pentru mai multe posturi de televiziune în același timp, precum știți. În paralel, conduceam și activitatea propriei firme”, a declarat Andreea Marin pentru femeia.ro.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 mart. 2021, 09:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă