Legătura dintre Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole! ”Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam”

Publicat: 25 dec. 2020, 12:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au fost prieteni până în ultima clipă, dar nu mulți știu de legătura ”secretă” pe care au avut-o în trecut. Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole au filmat împreună un clip în care se sărutau dezbrăcați.

Pentru Impact.ro, Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada în care a apărut într-un videoclip alături de artista Mădălina Manole. În anul 1996, cei doi au filmat un videoclip în care este vorba despre o poveste de dragoste. Melodia se numește ”Nici nu mai cred că te-am iubit”. Recent, melodia a fost distribuită de fratele artistei pe internet.

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. La sfârșit, îmi lasă amintire o eșarfă verde. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu: ”Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei”

”Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant.

Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

Sursă foto: captură video, arhivă Ciao

Publicat: 25 dec. 2020, 12:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă