Lavinia Pârva și-a făcut implant mamar? Imaginile care o dau de gol pe artistă

Publicat: 04 Mar. 2020, 11:56 Vedete

Lavinia Pârva și-a făcut implant mamar? După ce a devenit mamă, Lavinia Pârva (35 de ani) şi-a făcut mai multe intervenţii noninvazive la faţă, dar se pare şi o operaţie estetică la nivelul bustului.

Soţia lui Ştefan Bănică (52 de ani) a dat de bănuit după ce s-a fotografiat într-o bustieră medicală, folosită după operaţia de mărire a sânilor cu proteze siliconice, apoi a postat imaginea pe conturile sociale, scrie click.ro.

„Nu am nici o operaţie estetică şi nici nu simt nevoia. Însă voi apela dacă voi avea nevoie”, spunea Lavinia Pârva acum doi ani, înainte să devină mămică. Însă, se pare că lucrurile s-au schimbat după ce a devenit mamă, mai ales că în perioada sarcinii Lavinia s-a îngrășat destul de mult iar când a slabit corpul ei a suferict câteva modificări. La începutul anului, Lavinia a postat mai multe fotografii în care se puteau observa transformările, astfel încât a fost nevoită să recunoască. Şi-a mărit şi conturat buzele şi şi-a făcut mai multe injecţii pentru a şterge din ridurile de expresie şi pentru a avea un ten mai tonifiat.

Mai mult decât atât, cântăreața şi-ar mai fi făcut o intervenție chirugicală. Se pare că soția lui Ștefan Bănică și-ar fi pus silicoane pentru a avea un bust mai ferm şi s-a dat de gol după ce a postat pe conturile sociale o poză cu ea purtând o bustieră medicală, folosită după intervenţia de mărire a sânilor.

Lavinia Pârva și-a făcut implant mamar? Lavinia Pârva arată impecabil la niciun an după naștere

Au trecut aproape nouă luni de când artista a devenit mămică, a întrerupt alăptarea şi a reuşit să revină la greutatea iniţială după ce a slăbit aproape 20 de kilograme, aşa că era pregătită pentru o astfel de operaţie.

Deși în timpul sarcinii acumulase ceva kilograme și se confruntase și cu retenție de apă, în prezent, mămica arată imecabil, ea redobândindu-și formele de odinioară. Maternitatea îi priește, iar micuțul Alexandru o surprinde la fiecare pas. “Eu nu am cum să fac depresie cu un copil atât de vesel acasă. Adevărul este că i-am indus treaba asta, pentru că eu, când eram însărcinată, râdeam foarte mult. Așa că la noi acasă este în permanență o distracție”, declara în urmă cu câteva săptămâni, artista.

 

Publicat: 04 Mar. 2020, 11:56 Vedete
Pe aceeași temă