Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc şi-au sărbătorit fiul cel mare! Liam a împlinit 2 ani

Publicat: 21 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au organizat fiului cel mare o petrecere aniversară în urmă cu doar câteva zile. Micuţul Liam a împlinit 2 ani, iar părinţii l-au sărbătorit aşa cum se cuvine!

Cei doi părinți au împărtășit cu fanii lor momentele frumoase din ziua aniversării fiului cel mare. Din imaginile respective fanii au putut observa cât de mult s-a bucurat micuţul de petrecerea organizată de părinţii săi.

Aniversare de poveste

Locaţia aleasă pentru eveniment a fost una specială. Petrecerea a fost organizată în aer liber, în pădure.

Antrenorul a ţinut să îi transmită fiului său şi câteva cuvinte public. Alături de o imagine cu actuala parteneră şi Liam, acesta a scris: „La mulți ani, iubitul meu, Liam!”. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți pentru a doua oară

Antrenorul a devenit, recent, tătic pentru a doua oară alături de soția lui, Corina Caciuc. Tânăra a adus pe lume al doilea băiețel, Landon Abram.

Corina a ținut să împărtășească acest moment cu publicul ei, astfel că a postat o imagine cu ea și cel mic pe Instagram, alături de descrierea „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte.” Chipul celui mic a fost acoperit, așa cum a procedat tânăra mămică și cu micuțul Liam atunci când l-a expus public pentru prima dată.

Cei doi au fost extrem de discreți în privința sarcinei, astfel că ei au anunțat cu puțin timp înainte de naștere că așteaptă un al doilea copil.

Antrenorul mai are doi băieți, pe Luca din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Regehecampf Jr. din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Antrenorul a făcut pace cu fosta soţie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului! După aproape 3 ani de certuri au decis să îşi încheie socotelile amiabil. Se pare că antrenorul a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare.

„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. – să vorbească în toată această perioadă). Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos (…) Nu am fost împinși (n.r. – către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×