Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat la America Express 2023. Ce şi-au reproşat concurentele

Publicat: 05 dec. 2023, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost protagonistele unui moment tensionat la America Express. Oboseala, dificultatea probelor, lipsa somnului şi a hranei, toate acestea şi-au spus cuvântul, iar în timpul unei probe, concurentele au răbufnit. 

Se strâng rândurile la America Express. Competiţia devine din ce în ce mai dificilă, iar în ultimele etape, dificultatea probelor a mai fost ridicată. Concurenţii care au mai rămas în show resimt aceste lucruri şi îşi stăpânesc foarte greu emoţiile.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, moment tensionat la America Express

În ediția de luni seara, 4 decembrie, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut un moment tensionat și s-au certat. După ce Laura s-a simtit rău și a avut nevoie de îngrijirea medicilor, în echipa lor tensiunea şi-a făcut apariţia.

În timpul unei probe, cele două au început să se certe, dând vina una pe cealaltă.

Laura Giurcanu: Amândouă spuneam despre cealaltă că vâsleşte prost

Sânziana Negru: Din cauza cui am ajuns în barca aia? Din cauza mea? Eu nici nu am dat la vâsle. Era complet inutil să îmi spui că eu nu ştiu să conduc barca

Laura Giurcanu: Cred că problemele tale sunt mai mult interne, Sânziana! Eşti isterică

Sânziana Negru: Hai, măi! Serios? Nu înţeleg ce logică ai

Laura Giurcanu: În loc să mergem înainte, ţipi la mine, nu îţi pune eşecul propriul pe mine, te rog

Sânziana Negru se iubeşte cu un celebru actor

Sânziana Negru și Ștefan Floroiaca formează un cuplu de câteva luni, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă. Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, fie în casa concurentei de la America Express, fie la evenimentele la care sunt invitați. Ce să mai! Sunt de nedespărțit.

Puțini, însă, sunt cei care știu că Sânziana Negru și-a tras iubit tinerel. Dar dragostea nu ține cont de vârstă, iar ei o știu cel mai bine. Ștefan Floroaica este născut pe 27 decembrie și urmează să împlinească 29 de ani, în timp ce iubita lui își va sărbători ziua de naștere pe 11 februarie, atunci când va împlini 37 de ani. Asta înseamnă că este o diferență de 8 ani între ei.

Dar asta nu îi împiedică să-și trăiască povestea de dragoste. Mai ales că au trecut deja prin cel mai greu test: distanța. Sânziana Negru a fost plecată din țară timp de 2 luni, pentru a participa la emisiunea ”America Express”, de la Antena 1.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 dec. 2023, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă