Laura Giurcanu a dat cărţile pe faţă. Este sau nu concurenta de la America Express într-o relaţie cu Aris Eram?

Publicat: 04 dec. 2023, 17:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Giurcanu a făcut noi declaraţii despre relaţia cu Aris Eram. După ce au fost surprinşi împreună, s-a zvonit faptul că cei doi încearcă să îşi ţină relaţia departe de ochii curioşilor. Situaţia nu stă aşa se pare, iar recent, concurenta de la America Express a explicat ce se întâmplă, de fapt, în viaţa ei.

După încheierea filmărilor pentru show-ul de la Antena 1, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi CANCAN.RO. Prietena şatenei, Sânziana Negru a pus la momentul respectiv şi mai multe paie pe focul care izbucnise în spaţiul public, declarând faptul că între cei doi a început să existe o legătură mai apropiată încă din timpul competiţiei.

O bună perioadă, cei doi nu au dorit să comenteze subiectul, însă recent, Laura Giurcanu a spus care este, de fapt, statusul relaţiei sale.

Ce spune Laura Giurcanu despre relaţia cu Aris Eram

Tânăra a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că nu a văzut imaginile în care se sărută cu fratele mai mic al Alexiei Eram. De altfel, concurenta de la America Express spune că nu are un partener în aceste momente, clarificând astfel controversele.

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a spus creatoarea de conținut, potrivit spynews.ro.

Laura Giurcanu a dat de înțeles că se bucură de statutul de femeie singură și deocamdată este foarte bine aşa. Nici Aris Eram nu a confirmat speculațiile referitoare la o posibilă relație, în ciuda faptului că au fost surprinşi de mai multe ori împreună.

„Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 dec. 2023, 17:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă