Laura Giurcanu a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce a fost surprinsă alături de fiul Andreei Esca: „Am inima deschisă”

Publicat: 30 oct. 2023, 15:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Giurcanu a încercat de-a lungul timpului să fie cât se poate de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală. Nu a reuşit în totalitate şi asta pentru că fanii săi au încercat să afle cât mai multe lucruri despre ea. Recent, în cadrul unui interviu şatena a povestit cum vede o relaţie armonioasă. Dar şi când are de gând să îmbrace rochia de mireasă.

Laura Giurcanu a devenit cunoscută în emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Ulterior, tânăra a încercat să îşi construiască un nume în lumea modelling-ului. De câţiva ani şi-a dat seama că cel mai bine i se potriveşte job-ul de influencer. Iar în prezent se bucură de susţinerea unei comunităţi uriaşe de oameni în mediul online.

Laura Giurcanu a vorbit despre nuntă

Ce spune Laura Giurcanu despre nuntă

Concurenta de la America Express a fost implicată de-a lungul timpului în câteva relaţii. Unele nu au avut un final fericit, însă nu şi-a pierdut încrederea în iubire. Recent a fost surprinsă alături de fiul Andreei Esca, Aris, cu care a început o poveste de iubire.

Recent, influencerița a vorbit despre viața personală și despre cum vedea ea căsătoria. Se pare că Laura Giurcanu nu s-a visat niciodată mireasă și nici nu și-a imaginat cum va arăta ziua cea mare pentru ea.

„Nu m-am visat niciodată mireasă. Nu spun că nu se va întâmpla, am inima deschisă, însă nu mă gândesc în direcția aia. Copii îmi doresc, cu siguranță, iar cu timpul mă simt tot mai pregătită pentru asta, dar am încredere că totul se întâmplă la timpul perfect.”, a mărturisit Laura Giurcanu pentru Viva.ro .

Laura Giurcanu: Viața în doi înseamnă, cu siguranță, și compromis”

În ceea ce priveşte relaţiile, influenceriţa recunoaşte că viaţa în doi nu poate fi doar lapte şi miere, dar atunci când iubeşti şi îţi doreşti să fii cu cineva faci şi compromisuri. Mai mult, tânăra este de părere că cel important este să reușești să te adaptezi.

„O relație fericită, pentru mine, înseamnă un context în care te simți în siguranță emoțional, în care te poți exprima liber și în care ai oportunitatea de a fi o versiune frumoasă a ta. Viața în doi înseamnă, cu siguranță, și compromis, însă nu îl văd ca pe ceva negativ. I-aș spune mai degrabă flexibilitate și capacitate de adaptare, în fond asta este, adaptare la un alt om.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 oct. 2023, 15:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă