Laura Cosoi s-a chinuit sa ramana gravida! Vedeta a dezvaluit cat de greu i-a fost

Publicat: 08 aug. 2018, 17:08 Autor: D. C. Vedete

Laura Cosoi a devenit in urma cu doua luni mamica pentru prima data. Vedeta a povestit recent cat de greu i-a fost sa ramana insarcinata, la 3 ani de la nunta.

In 2015, Laura Cosoi se marita cu Cosmin Curticapean. Cei doi au avut doua ceremonii separate, una in Moldova si cealalta in Ardeal, pentru a putea participa toate rudele si prietenii.

Desi toata lumea astepta ca dupa ce s-au casatorit Laura sa ramana gravida, inevitabilul nu s-a produs.

Si nu pentru ca nu si-au dorit enorm, ci pentru ca Laura Cosoi nu a putut ramane insarcinata. Intr-un interviu pentru andreearaicu.ro, proaspata mamica a vorbit despre cea mai frumoasa experienta din viata ei, dar si cat de greu i-a fost sa isi indeplineasca cel mai mare vis, acela de a deveni mama.

”Rita e un copil foarte iubit si asteptat, dorit si care deja ne-a dat multe lectii. In primul rand ca am asteptat 3 ani sa vina pe lume si iata ca a ales momentul acesta. Te invata sa ai rabdare. De la un copil poti sa inveti foarte multe”, a dezvaluit Laura Cosoi.

Laura Cosoi s-a chinuit sa ramana gravida!

Laura Cosoi, in varsta de 36 de ani, a muncit pana in ultima clipa. A pregatit spectacole, proiecte noi, chiar si o carte s-a apucat sa scrie. Vedeta a nascut natural si deja a anuntat numele micutei. Fetita va fi botezata Rita.

In timpul sarcinii, vedea a luat in greutate doar cateva kilograme in plus si abia astepta sa devina mamica de fetita.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee.

Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră”, marturisea Laura Cosoi pe blogul personal.

Publicat: 08 aug. 2018, 17:08 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă