Laura Cosoi, totul despre nastere! Vedeta a decis cum isi aduce pe lume fetita

Publicat: 29 May. 2018, 11:05 Vedete

In cateva saptamani sau chiar zile, frumoasa actrita va aduce pe lume primul ei copil.

Laura Cosoi, totul despre nastere si fiica ei. Vedeta tv a marturisit ca vrea sa isi aduca primul copil pe lume in mod natural. Aceasta va naste in cateva saptamani, dupa data de 15 iunie. Laura a marturisit ca fiica ei se dezvolta normal. In prezent, bebelusa are 2 kg.

Laura Cosoi a marturisit ca s-a ingrasat 8 kg in total, in aceste luni de sarcina. Este o norocoasa deoarece, dupa cum spune ea, nu a avut pofte. In tot acest timp, Laura s-a pregatit de nastere pe cale naturala cu yoga.

„Medicii mi-au spus că de pe 15 iunie încolo pot să mă pregătesc. Vreau să nasc natural și am început să fac exerciții de respitatie. Yoga mă ajută foarte mult, sportul în general. Am făcut morfologia fetala de trimestrul al III-lea, totul este ok.

Fetița are aproape două kilograme, crește. Eu am luat opt kilograme până acum, mă simt bine, nu am pofte, pentru că nu am avut nici înainte.

Încă mai joc și probabil că o să o fac și cu două săptămâni înainte de termen, dacă voi putea. Intenționam să facem botezul în Maramureș”, a spus Laura Cosoi într-o emisiune tv.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 May. 2018, 11:05 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă