Laura Cosoi a născut-o pe Lara! Vedeta a devenit mamă de trei fete!

Publicat: 23 iun. 2022, 17:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Laura Cosoi și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, alături de care formează o familie fericită din luna august a anului 2015, radiază!

Motivul este unul cel mai fericit din viața celor doi: vedete a devenit mama pentru a treia oară și a născut-o azi pe Lara! Cu această ocazie ea a împărtășit și numele celui de-al treilea copil al său! Laura Cosoi și soțul ei mai au acasă două superbe fetițe, pe Rita, în vârstă de 4 ani, și pe Vera, surioara ei mai mică, de doar 2 anișori.

Laura Cosoi a fost mereu o graviduță foarte sexy. Însărcinată a treia oară, vedeta s-a afișat la mai multe evenimente și lansări importante și a muncit până în ultimul moment deoarece sarcina nu i-a provocat neplăceri așa că Laura a mers liniștită la filmări. Foarte activă în penultima lună de sarcina, Laura Cosoi a avut un tonus de invidiat.

“Sunt activă pentru că joc în continuare în spectacolele de teatru, mai mult decât atât, merg în turneu cu spectacolele de teatru, în continuare mă ocup de campaniile în care sunt implicată, scriu pe blog, am foarte foarte multe lucruri pe care le fac, dar pot să le fac, adică nu fac un efort anume… Se mai întâmplă să am și stări de greață sau să mi se umfle picioarele sau să mă simt într-un fel dar nu atât de mult încât să stau acasă”, povestea Laura Cosoi în penultima lună de sarcină cu Lara. Atunci am aflat și că Laura Cosoi nu s-a stresat să îi pregătească camera celei de-a treia fetițe ale sale dar avea cumva deja totul pregătit. Laura Cosoi își dorește să păstreze tradiția și pentru cea de-a treia fetiță și vrea să îi organizeze botezul în Maramureș, acolo unde le-a botezat și pe Rita și Vera, nașii mezinei familiei urmând să fie aceiași ca la primele două fetițe.

 

 

Publicat: 23 iun. 2022, 17:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×