La doar 21 de ani, concurenta „Mâncare pe care” s-a decis să aducă extravaganța la cote înalte! Cina la „palat” a scos la iveală cum arată luxul: „Noi vrem să avem mult”

Publicat: 16 aug. 2022, 13:34 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

La doar 21 de ani, concurenta "Mâncare pe care" s-a decis să aducă extravaganța la cote înalte!

La doar 21 de ani, concurenta „Mâncare pe care” s-a decis să aducă extravaganța la cote înalte! Seria de săptămâna aceasta s-a deschis în cel mai opulent mod, într-o casă de mărimea unui palat și cu un număr nelimitat de feluri de mâncare, iar protagonista a fost Rebeca, o tânără de doar 21 de ani.

Aceasta a găzduit o cină de milioane pentru a se asigura că Mihaela Tănăsie, Mihaela Gurău, Silviu Marian și Rafael Garcia Caraballo nu pun mâna pe premiul de 5.000 de lei.

Rebeca, concurenta „Mâncare pe care”: „Fie că rămâne, fie că nu rămâne, noi vrem să avem mult. Să se vadă cât mai mult în farfurie, în ceaun”

Una dintre metodele de câștig la care a recurs Rebeca a constat în umplerea mesei cu mâncare, pentru a-și impresiona invitații: „Nu este mult, pentru că așa se gătește la noi. Se gătește în cantități foarte mari, nu gătim puțin. Fie că rămâne, fie că nu rămâne, noi vrem să avem mult. Să se vadă cât mai mult în farfurie, în ceaun”, a fost explicația gazdei.

Cantitatea de mâncare servită a fost la fel de bogată precum… locația în care s-a ținut cina cu fast: „palat” și „galerie de arhitectură” au fost câteva dintre etichetele puse de oaspeți casei. Aceștia au fost frapați atât de mărimea impresionantă a locuinței, cât și de piesele de mobilier scumpe și luxoase.

Punctul culminant al serii a fost reprezentat de o petrecere distractivă cu mult dans, muzică și voie bună! Rebeca a dorit să își introducă invitații în lumea sa plină de tradiții specifice familiei din care face parte.

Rebeca și invitații ei au dansat până la epuizare

Astfel, concurenții „Mâncare pe care” se s-au distrat pe ritmul unor interpreți de muzică. Cei cinci au dansat până la epuizare și au cântat alături de toți cei prezenți, lucruri ce au declanșat numai reacții pozitive din partea acestora: „Oamenii ăștia știu să se distreze”, a remarcat Silviu.

În ciuda succesului de care s-a bucurat Rebeca de pe urma petrecerii organizate, încă mai sunt patru cine din seria „Mâncare pe care” de săptămâna aceasta, care pot schimba oricând clasamentul. Rămâne de văzut cum se vor descurca restul concurenților și cine va câștiga marele premiu.

Publicat: 16 aug. 2022, 13:34 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă