EXCLUSIV | Comediantul „Omul cu Tourette” și-a cerut iubita în căsătorie la „Mâncare pe care”: „El mă face cu adevărat fericită”

Publicat: 17 aug. 2022, 14:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Surpriză la "Mâncare pe care"! Comediantul „Omul cu Tourette” și-a cerut iubita în căsătorie!

Comediantul „Omul cu Tourette” și-a cerut iubita în căsătorie! Premieră de zile mari a avut loc la emisiunea bucătarilor amatori ce se luptă pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Cererea în căsătorie a șocat atât concurenții emisiunii, cât și telespectatorii!

„Omul cu Tourette” și-a cerut iubita în căsătorie la „Mâncare pe care”

Renumitul creator de conținut pe Tik-Tok, Andrei Ungureanu, cunoscut sub pseudonimul „Omul cu Tourette”, și-a cerut iubita în căsătorie chiar în cadrul cinei găzduite de aceasta. Alina Creciun și-a invitat iubitul la „Mâncare pe care” pentru a-și surprinde invitații cu o aptitudine diferită de momentele de comedie cu care acesta și-a obișnuit publicul, și anume… trucuri de magie!

După ce Andrei a făcut furori printre oaspeții Alinei, acesta a decis să îi facă și ei un truc: „Ia pachetul și amestecă-l. Trebuie să alegi o mână: stânga sau dreapta?”, i-a spus acesta iubitei sale. După ce femeia a ales mâna dreaptă, marea întrebare i-a fost adresată: „Vrei să fii soția mea?”, urmată de un răspuns afirmativ. „Te-am simțit! Eu mi-am dat seama după față, te cunosc prea bine!”, i-a mărturisit Alina „Omului cu Tourette”. „M-am simțit atât de emoționată. Nu știam ce să fac. Îmi venea să plâng”, a declarat aceasta ulterior.

Alina, iubita lui Andrei Ungureanu, „Omul cu Tourette”: „După ce nu mai eram filmați, am stat..”

Gestul impresionant al cunoscutului creator de conținut pe Tik-Tok a șocat toți concurenții „Mâncare pe care”. „Emoția se vedea și se simțea”, „O emoție foarte frumoasă”, „M-a impresionat faptul că ei au decis să împărtășească acest moment atât de intim și de intens, unic în viață, cu noi” au fost câteva dintre mărturisirile oaspeților.

Bineînțeles că momentul s-a sfârșit cu cei doi îndrăgostiți în genunchi, sărutându-se, aplaudați de toți cei prezenți. În ceea ce privește reacțiile „off camera” ale cuplului, Alina a declarat, în exclusivitate, pentru Ciao: „După ce nu mai eram filmați, am stat cuprinși în brațe și ne contraziceam într-un mod drăguț cine a tremurat mai tare. Pentru prima oară, am simțit un val de adrenalină și fericire! El mă face cu adevărat fericită”.

Rămâne de văzut dacă surpriza cea mare pregătită de „Omul cu Tourette” o va face pe Alina Creciun câștigătoare sau un alt concurent o va detrona.

Publicat: 17 aug. 2022, 14:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă