Dictatorul Kim Jong-Un a mers in Coreea de Sud intr-o limuzina si 12 bodyguarzi alergau langa ea. Imaginile cu liderul paranoic al Coreei de Nord VIDEO

Publicat: 27 Apr. 2018, 14:40 News 3

Desi vizita a fost una istorica, internetul o va retine pentru cel mai penibil moment diplomatic.

Kim Jong-Un se deplaseaza cu 12 bodyguarzi alergand pe langa masina

In momentul in care soferul limuzinei a pornit motorul si a demarat, toti cei 12 barbati imbracati la costum au inceput sa alerge usor pe langa masina, intr-un fel de formatie de aparare. Atentie, locatia era securizata, iar vizita liberului era primita cu ochi buni de toata lumea, dar el a ales sa fie protejat asa.

Oricat ar parea de incredibil, cei 12 barbati alergau din ce in ce mai repede pe langa masina si, de multe ori, in curbe se fereau sa nu fie loviti de limuzina. Nicio urma de oboseala pe fata lor, niciun zambet, erau antrenati sa faca asta ca si cum ar fi cea mai normala slujba din lume.

Filmuletul a ajuns instant viral pe Facebook si toata lumea vorbeste despre el. Ceea ce este si mai important decat acest filmulet amuzant este ca cei doi lideri coreeni si-au dat mana si au incheiat un conflict ostil care data de mai bine de 60 de ani. In viitor, Kim Jong-un urmeaza sa se vada si cu presedintele american Donald Trump.

« Pagina anterioară

Publicat: 27 Apr. 2018, 14:40 News 3
Pe aceeași temă