Luxul suprem: Mercedes Maybach tocmai a lansat masina care schimba tot ce stii despre limuzine! Are si o masuta unde poti bea ceai VIDEO

Publicat: 27 Apr. 2018, 09:44 Viral

Trebuie sa vezi filmuletul de la finalul articolului ca sa-ti dai seama la ce nivel de lux a dus Mercedes totul de data asta.

The Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este SUV-ul care schimba tot ce stii despre limuzine si masini de lux. In urma cu ceva timp, Mercedes tocmai a lansat la Salonul auto de la Beijing o limuzina cu care sa le ia mintile miliardarilor chinezi. Este inca o dovada ca intre noi, oamenii obisnuiti si miliardarii planetei, sunt diferente uriase.

Producatorul auto german a lansat o masina facuta aproape special pentru piata din China, acolo unde proaspat imbogatitii lumii vor sa aiba parte de tot ce e mai bun. Noul model de Mercedes are inclusiv o consola centrala pentru pasageri unde se poate servi ceai.

Asa cum era de asteptat, limuzina a venit dotata inclusiv cu ceainic si cesti din portelan. Consola este acoperita integral, iar printr-o simpla comanda se poate retracta si lasa la vedere setul pentru un ceai in drumul dintre doua intalniri de afaceri.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Apr. 2018, 09:44 Viral
Pe aceeași temă