Dictatorul Kim Jong-Un a mers in Coreea de Sud intr-o limuzina si 12 bodyguarzi alergau langa ea. Imaginile cu liderul paranoic al Coreei de Nord VIDEO

Publicat: 27 Apr. 2018, 14:40 News 3

Desi vizita a fost una istorica, internetul o va retine pentru cel mai penibil moment diplomatic.

Kim Jong-Un se deplaseaza cu 12 bodyguarzi alergand pe langa masina. Kim Jong-un este liderul comunist al Coreei de Nord, iar astazi a facut o vizita istorica in Coreea de Sus unde a semnat un tratat de pace cu omologul sau din aceasta tara.

Acesta a fost primit simbolic printr-o trecere la un punct vamal, acolo unde a mers pe jos trecand linia imaginara a granitei, si a dat mana cu presedintele Moon al Coreei de Sud. Imediat dupa lungi discutii intre 4 ochi a urmat o pauza de pranz.

Liderul Coreei de Nord a fost protagonistul unei scene incredibile. Desi distanta pana la locul unde cei doi au luat pranzul era foarte mica, Kim Jong-un a ales sa mearga cu limuzina, un Mercedes clasa S facut special pentru sefii de stat.

Totusi, ceea ce a uimit intreaga planeta a fost modul in care 12 bodyguarzi l-au insotit pe langa masina in toata aceasta deplasare.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Apr. 2018, 14:40 News 3
Pe aceeași temă