Kanal D tocmai a facut anuntul! E vorba despre Ilinca Vandici si EXATLON! Nimeni nu se astepta la asta! Vor sa rupa tot toamna asta!

Publicat: 20 aug. 2018, 16:46 Autor: D. C. News 3

Toamna asta Exatlon va fi pe Kanal D la toate orele, in toate zilele si sub toate formele.

Kanal D tocmai a facut anuntul! E vorba despre Ilinca Vandici si EXATLON! Turcii de la Kanal D se pare ca au renuntat definitiv la telenovelele turcesti, iar toamna asta toata grila lor va fi plina doar de Exatlon.

Dupa ce in loc de Wowbiz au ales sa puna o emisiune de noapte cu 2 dintre fostii concurenti de la Exatlon, acum managerii turci din halele Romexpo se pregatesc sa mai lanseze inca o emisiune tot despre Exatlon iar de data asta prezentatorii sunt Ilinca Vandici si Vladimir Drahia.

“Vulturii de noapte” este emisiunea cu care incearca Kanal D sa treaca peste esecul WOWbiz si sa il bata pe Capatos. Victor Slav primeste o ultima sansa sa ramana pe sticla alaturi de Giani Kirita si Catalin Cazacu, ultimii doi fiind fosti concurenti Exatlon.

Asa cum era de asteptat emisiunea va fi noaptea, dupa ce se termina Exatlon si cel mai probabil fix acesta va fi subiectul emisiunii. “Vulturii de noapte”, emisiunea cu titlu de documentar Nat Geo Wild, va fi difuzata de 2 ori pe saptamana, lansand practic loc in grila si pentru Ilinca Vandici si castigatorul Exatlon sezonul 1, Vladimir Draghia.

Kanal D tocmai a facut anuntul! E vorba despre Ilinca Vandici si EXATLON!

Cei doi vor prezenta o nouă emisiune la Kanal D – „Fan Arena” – o producție ce va analiza edițiile celui de-al doilea sezon al reality-show-ului fenomen. Pe masura ce concurentii vor fi eliminati din competitie, acestia vor veni in platoul „Fan Arena” pentru a discuta despre emisiune. Concurentii primului sezon „Exatlon” vor veni si ei pentru a-si sustine favoritii si a povesti cum se desfasoara competitia.

„Am fost si sunt fan «Exatlon» si stiu ce inseamna sa arzi de curiozitate sa afli tot mai multe lucruri despre ce se intampla in Republica Dominicana. Am suferit si am explodat de bucurie de multe ori urmarind primul sezon, iar acum sunt foarte fericita ca pot sa aflu lucruri extrem de interesante la cald si ca le pot impartasi celor de acasa. Il admir enorm pe Vladimir Draghia, el reprezinta o parte importanta din „Exatlon”, prin modul in care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play si si-a apropiat publicul”, a declarat Ilinca Vandici pentru Pagina de Media.ro

„Este pentru prima daca cand ma aflu in postura de prezentator. Imi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat aceasta provocare. Al doilea motiv ar fi acela ca ma simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc instrainarea, emotia, speranta, lupta de acolo, ceea ce ma va ajuta sa ii inteleg, sa empatizez cu concurentii noului sezon «Exatlon». Voi incerca sa le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi incerca sa le raspund la curiozitatile pe care, de la revenirea mea in tara, intalnindu-ma cu ei pe strada, am vazut ca le au. O sa incep chiar acum, raspunzand la cea mai frecventa intrebare: «E pe bune?». Da, totul este cat se poate de «pe bune»! Este chiar mai real decat viata de zi cu zi. Sunt bucuros ca voi face parte, iarasi, din aceasta aventura, incepand, in acelasi timp, un drum nou pentru mine”, a spus si Vladimir Draghia tot pentru Pagina de Media

Publicat: 20 aug. 2018, 16:46 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă