Kamara a pus mâna pe o ”ofertă specială” la mare! A încercat să combine o brunetă în club, dar a plecat cu două spre cazare

Publicat: 15 Jul. 2020, 22:00 Vedete

Am trăit s-o vedem și pe asta. Când spunem „pe asta” ne referim la minunea de imagini surprinse de paparazzi CIAO.RO. Băieții l-au surprins pe Kamara zilele trecute în club, la mare. Interesant este că artistul era și nu era cu noua cucerire. Cucerire, da, pentru că artistul a prestat un atac de succes!

În primă fază i-a picat ochiul pe o domniță asortată perfect cu el. Alb-negru, ca și trupa, domnișoara bine pe forme, bine pe mișcări.

Situația s-a complicat, însă, după ce în incintă a descins o nouă duduiță, înflorată toată, pe care lui Kamara i-a picat celălalt ochi.

Acum, doi ochi, două domnițe, ce situație pe artist. Pus în încurcătură, Kamara a ales să se uite la… pahar.

De vorbit, nici nu s-a pus problema. Bărbatul doar a existat în incinta clubului, în rest nimic. Un scurt selfie la un moment dat. Drept să spunem, parcă jumătatea trupei Alb Negru le încearcă, doar doar, s-o convinge cu cine să părăsească incinta.

Din când în când își mai amintea de efortul făcut pentru a le cuceri pe duduițe și mai mima un schimb de replici cu ele. Între timp, stimabilele își împărțeau frumos atribuțiile. Domnița în alb și negru se unduia duios, domnița înflorată sprijinea barul.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că artistul nu și-a pierdut farmecul. Femeile roiesc în jurul său, poate să fie „di vină” și aerul de Dandy pe care îl afișează mereu.

Așa se face că, la final, artistul a primit o ofertă specială: a plecat cu amândouă în drum spre cazare!

Kamara își schimbă iubitele ca pe șosete

Altfel… Trecutul amoros al artistului este interesant. Multe domnițe perindate prin presă cu eticheta „cea mai nouă iubită a lui Kamara”. Or fi fost, n-or fi fost ele știu. De referință, însă, a rămas scandalul în care a fost implicat împreună cu fosta soție, Oana. Acolo a fost o îmbârligătură de episoade de adulte – fie al ei, fie al lui – care a dus direct la tribunal. Iată că din acel moment, artistul nu-și mai găsește liniște din punct de vedere amoros.

Totalmente în alt registru, Kamara este un tată minunat pe micuțul său Leon. la puțin timp de la naștere, băiatul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Din acel moment artistul se luptă ca un leu pentru Leon. Jos pălăria pentru asta!

Publicat: 15 Jul. 2020, 22:00 Vedete
Pe aceeași temă