Județul Constanța, cel mai afectat de coronavirus! Încă trei localități au intrat în carantină!

Publicat: 02 Dec. 2020, 09:09 Arhiva
Județul Constanța, cel mai afectat de coronavirus! Încă trei localități au intrat în carantină!

Localitățile Tuzla, Rasova și Aliman din județul Constanța au intrat de azi, de la ora 8:00, în carantină, după ce șeful DSU a semnat ordinele necesare, informează Mediafax.

„Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis ordinele de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru UAT Tuzla, UAT Rasova și UAT Aliman. Carantina pentru localitățile din județul Constanța intră în vigoare în data de 02.12.2020, de la ora 08:00”, a anunțat marți Prefectura Constanța.

Deciziile de instituire a carantinei în cele trei localități au fost propuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța.

Prin hotărârile adoptate de CJSU Constanța sunt impuse restricții în ceea ce privește circulația persoanelor, a organizării evenimentelor private și a slujbelor religioase, dar se permite deplsarea la secțiile de votare a alegătorilor în data de 6 decembrie.

Constanța rămâne cel mai afectat județ în privința numărului de infectări cu coronavirus, conform bilanțului oficial trasmis de Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa foto: Arhiva Ciao
Publicat: 02 Dec. 2020, 09:09 Arhiva
Pe aceeași temă