Jojo, marcata de vacanta din Ierusalim: „Ma cheama la el de fiecare data, mai frumos si mai puternic”

Publicat: 28 Aug. 2019, 18:05 Vedete

Se stie ca Jojo adora sa calatoreasca in cat mai multe parti ale lumii, iar ultima calatorie a marcat-o profund.

Jojo, marcata de vacanta din Ierusalim. vedeta a publicat o poza pe unul din conturile ei de socializare, facuta in ultima vacanta, in care le impartaseste fanilor cat de impresionata a fost de Ierusalim, locul Sfant.

„Nu pot să nu mă întorc uneori cu gândul în locurile frumoase pe care le-am vizitat. Fiecare loc are magia lui speciala și mă cheamă la el de fiecare dată mai frumos și mai puternic. Astăzi o să-mi beau cafeaua cu pisicile mele și o să mă gândesc că suntem pe terasa hotelului în care am stat la Ierusalim.

Jojo, marcata de vacanta din Ierusalim

Jojo, marcata de vacanta din Ierusalim

Promit că o să-mi găsesc timp să scriu despre întreaga experiență și pe blog. Până atunci vă las câte ceva în stories (insta: @catalinagramajojo) despre cum ne amenajam casa nouă. Ajung în curând acolo și o să vă arăt ce și cum”, a scris Jojo pe social media.

Jojo, afirmatie uluitoare despre copiii ei. Ce nu stie nimeni despre ei

„Când suntem toți patru, suntem compleți. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatica afirmație despre familia noastra : “ Ce echipă!” Și așa ne-a ramas numele si azi. Aș sta încă o luna în vacantă la Sfântu cu echipa mea iubita…

Savurez fiecare secundă pentru că știu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos. Vreau să trăiesc mai mult momentul asta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim explorator și arcaș pe rând.

Faptul ca plaja este aproape goală le stimulează creativitatea și se joacă parca mai mult decat de obicei unul cu celalalt. Amandoi insa au personalitati puternice și se mai supără din când în când și atunci se aude tare : “mamiiii” pe doua voci care cer “dreptate”.

Faptul ca au la varsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viața până acum. MAMI este cea mai frumoasa, amețitoare, copleșitoare implinire a vieții mele. Va iubesc” a scris aceasta pe contul ei de socializare.

Publicat: 28 Aug. 2019, 18:05 Vedete
Pe aceeași temă