Jojo l-a dat de gol pe Paul Ipate! Ce face soțul ei atunci când crede că nu îl vede nimeni: „La 2 noaptea ia cuțitele și…”

Publicat: 29 sept. 2023, 14:15 Autor: Camelia Vedete

Jojo l-a dat de gol pe Paul Ipate! Ce face soțul ei atunci când crede că nu îl vede nimeni: „La 2 noaptea ia cuțitele și…”

Cei mai buni 8 comedianți din țara noastră și doi invitați speciali și-au dat întâlnire pe cea mai înclinată scenă pentru a regla starea de bine a României. O nouă ediție Săriți de pe fix! a fost aseară, de la ora 21:30, la PRO TV.

Jojo l-a dat de gol pe Paul Ipate!

Cătălina Grama alias Jojo și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși scot artileria grea și dau drumul la comedie într-o ediție cu multe momente neprevăzute.

Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, va fi provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?! Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi va spune Cabral. Spre surprinderea tuturor, Cătălina Grama va povesti: ”Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: Cătălina, pregătește-te! Hai!>>. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis”, a povestit aceasta.

Jojo și Paul Ipate au doi copii talentați

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au doi copii talentați. Iată ce pasiuni au micuții și cum îi susțin părinții.

Atăt actrița, Jojo, cât și partenerul ei, Paul Ipate, îi susțin în toate ideile pe care le au. Consideră că formarea se face din primii ani de viață, iar micuții au nevoie de mult suport.

Jojo și Paul Ipate au doi copii talentați

”Sunt foarte bine. Către sport, da, au amândoi înclinații, mai ales Achim, îi place foarte mult baschetul. Amândoi au foarte mult talent și au înclinații și pentru actorie, suntem foarte mândri de ei. Achim are și o minte așa mai tehnică, este preocupat de programare, de IT și își dorește ca, la un moment dat, să facă tot felul de filme cu efecte speciale, precum Avatar, precum James Cameron. Este fascinant când îi văd dezvoltându-se și îmi place să-i susțin în orice idee au, indiferent cât este de năstrușnicăMi se pare că noi de formăm încă din primii ani ai copilăriei și atunci este important să le hrănești visul și să nu le tai aripile”, a spus Cătălina Grama la XNS.

Mezina familiei, Zora, se vede medic veterinar

”Zora își dorește să devină doctor veterinar, deși este multitalentată. Ea cântă la pian, dansează, joacă, este fantastică. Noi credem că va fi artistă. Avem două pisici pe care le-a doctoricit de le-a înnebunit. Se pricepe, le-a injectat, le-a îmbrăcat, cu ce are ea, în trusele de medic”,a mai spus Cătălina Grama.

Publicat: 29 sept. 2023, 14:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×