Jennifer Lopez a urcat pe scena IN CHILOTI la 48 de ani! Cum arata acum celebrul posterior al vedetei?

Publicat: 18 Oct. 2017, 14:39 Vedete

Jennifer Lopez a urcat pe scena IN CHILOTI la 48 de ani! Cu siguranta varsta este doar un numar in cazul lui Jennifer Lopez. Cu toate ca are 48 de ani, artista e intr-o forma de zile mari si nu ezita sa-si expuna formele generoase si bine rotunjite in costumatii de scena sumare.

Marti seara Jennifer Lopez a sustinut un super concert in New York, Brooklyn, in scop umanitar. Vedeta nu si-a dezamagit fanii. A fost foarte energica si a impresionat multimea cu miscarile lascive, dar si cu celebrul ei posterior.

Imbracata in rosu din cap pana in picioare, artista a stralucit si la propriu si la figurat. Cu abdomenul la vedere, sanii acoperiti de un sutien batut in pietre si cu o lenjerie intima din latex, cu o curea stralucitoare in talie, Jennifer a lasat muta audienta dupa ce s-a intors cu spatele.

jennifer lopez concert

Jennifer Lopez a urcat pe scena IN CHILOTI la 48 de ani!

Cu cizme lungi si cu ciorapi plasa, vedeta si-a completat luook-ul super sexy.

Jennifer Lopez a participat la concertul caritabil organizat de TIDAL al carui scop a fost adunarea de fonduri pentru victimele dezastrelor naturale care au lovit Statele Unite ale Americii in ultimele luni. Potrivit site-ului organizatiei din 2015 de cand a fost infiintata s-au strans 3 milioane de dolari.

Cantareata a avut o viata amoroasa complicata pana la 48 de ani. In prezent artista se iubeste cu un celebru jucator de baseball: Alex Rodriguez.

Vezi mai multe fotografii din concert AICI!

Publicat: 18 Oct. 2017, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă