Jennifer Lopez, aparitie senzationala la aproape 50 de ani, fara lenjerie intima si fara inhibitii! Imaginile sunt incendiare!

Publicat: 01 Nov. 2018, 11:16 News 3

Toata lumea a vazut imaginile astea si atat femeile cat si barbatii au ramas impresionati de modul in care reuseste sa arate Jennifer.

Jennifer Lopez, aparitie senzationala la aproape 50 de ani fara lenjerie intima. Jennifer Lopez a realizat un pictorial incendiar pentru revista Instyle la cei 49 de ani ai sai. Fotografiile sunt neprelucrate si o arata in cea mai buna forma a ei.

Timp de 30 de ani Jennifer a mers la sala si a avut grija de corpul ei, iar acum la aproape 50 de ani acest lucru se vede poate mai mult ca niciodata. A acceptat sa pozeze nud pentru revista si a vorbit si despre secretul corpului ei: „Am avut grija de mine mereu si asta se vede!”.

Secretele ei sunt simple: nu bea niciodata cofeina, nu bea alcool si doarme foarte mult, de cele mai multe ori fiind in pat inca de la ora 22:00. Vedeta a povestit si despre logodna ei cu Alex Rodriguez si le-a explicat reporterilor de ce in perioada cand era iubita lui Ben Affleck.

Imaginile cu Jennifer sunt absolut impresionante, dar doua dintre ele ies intradevar in evidenta. Imbracata intr-o rochie verde, Valentino si cu niste tocuri imense Jennifer a pozat pe jumatate goala, la propriu. Si-a acoperit posteriorul cu palma iar restul corpului era complet dezgolit si incredibil de apetisant.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Nov. 2018, 11:16 News 3
Pe aceeași temă