Jean Paler are probleme mari de sanatate. A lesinat in mijlocul strazii

Publicat: 05 Apr. 2019, 16:49 News 3

Starea de sanatate a lui Jean Paler este din ce in ce mai precara, iar inima ii cauzeaza numai probleme.

Nu mai este un secret faptul ca Jean Paler are probleme de sanatate, insa starea lui se agraveaza constant. Din cauza problemelor cardiace, actorul chiar a lesinat in mijlocul strazii.

Actorul face vizite la doctor in mod regulat pentru a se asigura ca inima ii functioneaza in parametrii normali.

Jean Paler are probleme mari de sanatate

Jean Paler are probleme mari de sanatate.

„Fac bine, cu voia lui Dumnezeu, să zicem. În ultima perioadă, tot aveam probleme de sănătate. Adică, mi s-a făcut rău pe stradă, în magazin. Da, am leșinat. Mi s-a tăiat filmul și m-am prăbușit chiar pe stradă.

Eu am pus-o pe seama că sunt „ciupit”. Mi s-a întâmplat în magazin și oamenii au sărit repede. Poate să se întâmple ceva cu mine” a declarat Jean Paler potrivit evz.ro.

Jean Paler la un pas de moarte

Artistul a fost diagnosticat cu fibrilatie continua si acum medicii i-au transmis ca are nevoie urgenta de un defibrilator care ii poate salva viata dupa ce ii stabilizeaza bataile inimii.

”Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator.

Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler in urma cu scurt timp pentru Click!

Publicat: 05 Apr. 2019, 16:49 News 3
Pe aceeași temă