Izolarea le-a priit! Două vedete s-au ”cuibărit” departe de jungla urbană, la o fermă, alături de vedete internaționale

Publicat: 18 Jan. 2021, 15:52 Vedete

Chiar și în izolare… nu au stat departe de cei dragi! Două vedete s-au „cuibărit” la ferma familiei, în lockdown, alături de familia-vedetă. Dua Lipa și Anwar Hadid au petrecut clipe frumoase alături de surorile tânărului.

Sunt împreună din 2018, iar pe zi ce trece pare că se iubesc din ce în ce mai mult. Dua Lipa și Anwar Hadid, unul dintre copiii celebrei Yolanda Hadid, personalitate TV, s-au izolat la ferma familiei, alături de celelalte două surori, Bella și Gigi Hadid. Au petrecut timp împreună, în natură, artista mărturisind chiar că se simte mult mai bine în relația asta: ”Mă simt mult mai confortabil în această relație, mai mult decât m-am simțit în altele”, zicea ea pentru Rolling Stones.

Dua Lipa și Anwar Hadid, mai îndrăgostiți ca niciodată! S-au izolat la ferma familiei Hadid

Dua Lipa a mărturisit că diminețile erau spumoase și zilele chiar frumoase alături de familia iubitului ei: „Mă trezeam în jurul orei 9 sau 9:30, făceam un dus, mă îmbrăcam, mâncam micul dejun, scoteam câinele la o plimbare lungă, poate făceam yoga, luam prânzul, stăteam toți împreună, urmăream un film sau mă jucam cu animalele”. Ba mai mult decât atât, a mărturisit că a învățat să călărească, ceilalți trei fiind chiar foarte talentați la echitație.

Dua Lipa și Anwar Hadid au început relația din 2018, după ce ea și fostul model Isaac Carew s-au despărțit, arată Verdict.

Dua Lipa este o cântăreață din Marea Britanie foarte populară, care a reușit să ajungă în topurile muzicale la nivel internațional. În urmă cu 6 ani, în 2015, artista a semnat cu Warner Music Group și a lansat primul său single. Tânăra s-a născut în data de 22 august 1995, la Londra, are 1.73 m înălțime și activează în industria muzicală din anul 2015.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 18 Jan. 2021, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă