Prezentatoarea Iuliana Tudor dă o mână de ajutor în lupta cu pandemia! „Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi”

Publicat: 01 Apr. 2020, 23:06 Vedete
Prezentatoarea Iuliana Tudor dă o mână de ajutor în lupta cu pandemia! „Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi”

Iuliana Tudor petrece mai mult timp cu familia în această perioada de când s-a decretat stare de urgență din cauza Pandemiei de Coronavirus. Ce face acum vedeta TVR și ce campanie deșteaptă a lansat alături de Crucea Roșie Română, al cărui ambasador este, aflați din interviul pentru Ciao.ro!

 Iuliana, cum te-a găsit această criză? Ți-e teamă de Coronavirus?

Muncind…și muncesc și acum  doar că de acasă. Mă tem pentru Umanitate. Pentru Noi toți. Dar, încerc cât pot să am grijă, să respect tot ce spun autoritățile și să mă pregătesc pentru orice va fi să vină.

Alături de Crucea Roșie Română ai lansat campania națională de strângere de fonduri „România salvează România” în cadrul căreia se pot dona 2 euro prin numărul special de SMS 8827, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară, fără costuri suplimentare! Ești ambasador al Crucii Roșii Române, dar și  ambasadorul oficial al campaniei umanitare de strângere de fonduri „România salvează România”.

În aceste vremuri incerte, știm sigur un lucru: bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia COVID19 este o urgență de sănătate globală care afectează viața și programul zilnic al fiecărei persoane. Am credința că fiecare dintre noi poate ajuta la înfrângerea acestui virus. Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”

Cum îi explici fiului tău Tudor, de 9 ani, această situație?

Simplu și exact așa cum stau lucrurile. Tudor este un copil cu care vorbesc foarte deschis despre orice. Știe că planetă e afectată acum, că oamenii sunt în pericol, mai ales cei în vârstă și că e nevoie să stăm în casă. Așa avem grijă de noi și de ceilalți.

Crezi că televiziunea, evenimentele, toată această industrie a showbizzului va avea de suferit după ce se va încheia această nebunie? Cum vezi tu lumea artistică după Coronvirus?

Greu de spus. Poate cineva să știe ce va fi, cum va fi? Cu siguranță va veni o perioada grea pentru toată lumea,  nu doar pentru artiști și va trebui să ne adunăm creativitatea cu toții și să găsim soluții potrivite pentru managementul acestei crize. Nu spun că depinde doar de noi, căci statul este cel care trebuie să găsească cele mai bune soluții pentru a depăși cumva această perioadă, dar și noi putem veni cu idei în așa fel încât activitatea fiecăruia să continue cumva…nu știu acum ce înseamnă asta, dar mă gândesc..trebuie să gândim cu toții în perspectivă de acum.

 Ce te ține departe de tot acest scenariu? Cum ai grijă de tine?

Stau acasă. Și știu sigur că asta Trebuie să fac acum. Așteptăm evoluția situației și vom vedea ce avem de făcut. E un Timp al introspecției și mă gândesc mult la ce am fost..ce Suntem Și ce vom mai fi după această experiență. Sunt multe de învățat. Cel mai frumos titlu citit vreodată…”eram fericiți și nu știam” …despre asta e vorba! Pentru cine va înțelege!

La ce anume ai renunțat în această perioada, până revenim la normalitate?

La tot ce înseamnă activitățile în afară casei.

Ce preferi să faci în perioadă asta, când ai mai mult timp liber?

Să mă joc mult cu Tudor, să mă bucur de părinții mei, să mă întorc la lucrurile simple…

Aveai planuri de Paște? Cum crezi că va fi acum?

Nu. În fiecare an eram în familie la părinții mei. Așa că planurile sunt aceleași. Doar că nu vom ieși pentru slujbă ci ne vom ruga de acasă.

 Ce se întâmplă cu emisiile tale?

Am întrerupt filmările pentru sezonul 5 Vedeta Populară din motive evidente și vom difuza în fiecare duminică seară evenimente realizate de echipa noastră cu ceva timp în urmă, iar din 19 aprilie, seeara de Paște, în premieră,  mai multe ediții din 2 evenimente înregistrate la început de an.

Este cumva în pericol și Cerbul de Aur? Crezi că se va amâna?

Asta nu știu să vă spun. Este o decizie a managementului TVR.

Publicat: 01 Apr. 2020, 23:06 Vedete
Pe aceeași temă