Iulia Vântur, primele declaraţii despre sarcină: „Târziu noaptea am aflat…”

Publicat: 14 sept. 2023, 10:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Vântur (43 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a apărut pe covorul roşu cu o burtică suspectă. Vedeta a participat la un eveniment în India, iar de atunci fanii ei se întreabă dacă este sau nu însărcinată. În cadrul unui interviu recent, partenera lui Salman Khan a decis să spună cum stau, de fapt, lucrurile. 

Iulia Vântur şi-a făcut apariţia la un eveniment important în ţara iubitului său într-o rochie superbă, neagră. Mulţi dintre cei care o urmăresc s-au grăbit să o felicite pentru că au crezut că blondina aşteaptă primul ei copil.

Iulia Vântur, adevărul despre sarcină

Sutele de mesaje au luat-o prin surprindere, motiv pentru care a decis să îi lămurească pe fanii săi. În cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV, printr-o transmisiune live, Iulia Vântur a pus capăt tuturor speculaţiilor.

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochia? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a spus iubita lui Salman Khan.

Iulia Vântur, apariţie de senzaţie pe covorul roşu

Iulia Vântur se iubeşte cu Salman Khan de mulţi ani. Este fericită şi împlinită alături de actorul de la Bollywood, însă nu şi-a dorit să îşi expună deloc viaţa intimă. Relaţia lor merge foarte bine, iar în ceea ce priveşte mărirea familiei, actriţa este de părere că toate lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a punctat Iulia Vântur într-un interviu.

Publicat: 14 sept. 2023, 10:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×