Iulia Vântur, din nou în televiziunea din România, după ce l-a părăsit pe Salman Khan: „Mă bucur să fiu aici”

Publicat: 15 sept. 2022, 14:33 Autor: Camelia Vedete

Iulia Vântur, din nou în televiziunea din România. Iulia Vântur s-a întors din India și acum a semnat cu o televiziune din România. Se pare că este în juriu la un show celebru și este foarte fericită de noua experiență.

Iulia Vântur a mărturisit că abia aşteaptă să se lase surprinsă de momentele de pe scena unde concurenții își vor face numărul artistic.

Iulia Vântur, din nou în televiziunea din România

„Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm să-i văd și eu pe concurenți. Pentru că din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali!“, a declarat Iulia.

Ce s-a întâmplat cu relația cu Salman Khan

Cu toate astea, Iulia nu pare să refuze nici ofertele din România. Chiar dacă asta nu înseamnă să facă ea show pe scenă. Cum este cazul propunerii pe care a primit-o din partea postului Antena 1 de a fi invitată de onoare în juriul iUmor, după cum relatează click.ro. Ea ar fi acceptat să semneze un contract care, printre altele, îi interzice apariția la o altă televiziune de la noi… Cel puțin pentru o perioadă.

Așadar, cariera Iuliei Vântur este în plină ascensiune. În timp ce relația ei cu Salman Khan a rămas la același nivel. Cei doi nu vorbesc despre planuri de viitor care să implice o căsătorie sau copii.

”Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani (…) Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat viva.ro.

Publicat: 15 sept. 2022, 14:33 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă