Iulia Vântur se întoarce în România! Cu ce mare post de televiziune a semnat un contract

Publicat: 16 aug. 2022, 13:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Cândva vedetă Pro TV, iată că Iulia Vântur, stabilită de mai mulți ani în India, a acceptat să se întoarcă în România după ce a acceptat propunerea pe care i-a făcut-o ”concurența”, respectiv postul Antena 1, pentru a apărea în emisiunea iUmor. 

Au trecut aproape 10 ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi alături de celebrul ei iubit, actorul Salman Khan. Pentru că avea potențial artistic, acesta a ajutat-o să-și clădească o carieră nu doar în lumea cinematografiei, ci și a muzicii.

Iar ea nu a dezamăgit cu prestațiile, ba dimpotrivă. A reușit să se facă apreciată în India pentru cariera ei, iar prestațiile îi sunt cerute acum peste tot în lume.

”Sunt constantă în iubire”

Cu toate astea, Iulia nu pare să refuze nici ofertele din România. Chiar dacă asta nu înseamnă să facă ea show pe scenă. Cum este cazul propunerii pe care a primit-o din partea postului Antena 1 de a fi invitată de onoare în juriul iUmor, după cum relatează click.ro. Ea ar fi acceptat să semneze un contract care, printre altele, îi interzice apariția la o altă televiziune de la noi… Cel puțin pentru o perioadă.

Așadar, cariera Iuliei Vântur este în plină ascensiune. În timp ce relația ei cu Salman Khan  a rămas la același nivel. Cei doi nu vorbesc despre planuri de viitor care să implice o căsătorie sau copii.

Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani (…) Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat viva.ro.

Iulia Vântur s-a îmbogățit în India

Iulia s-a mutat în India în urmă cu zece ani, iar majoritatea timpului l-a petrecut în umbra iubitului său. Situația s-a schimbat între timp, iar cariera ei a prins un avânt spectaculos! Se vehiculează că românca ar fi devenit milionară în urma concertelor pe care le-a susținut până acum.

După ce s-a acomodat acolo, Iulia Vântur și-a încercat norocul și în cinematografie, și în muzică. Îm ambele cazuri s-a dovedit că are talent. Însă cel mai mult a avut de câștigat de când s-a concentrat pe cariera de cântăreață. Și pentru ca succesul să fie garantat, ea s-a străduit să învețe limba hindi.

 

Publicat: 16 aug. 2022, 13:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă