Iulia Albu, ieșire furioasă după ce a aflat că fiica ei a fost expusă la Covid: ”S-a rupt ceva în mine!”

Publicat: 12 oct. 2021, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete

La scurt timp după ce s-a aflat că Mihai Albu și-ar fi expus fiica la COVID-19, fosta lui soție a a avut o ieșire furioasă!

După petrecere, Mihai Albu a dus-o pe fiica lui acasă cu alte prietene ale ei. La câteva zile după aceea, a aflat că atât mama lui de 93 de ani, cu care stă în casă, cât și una dintre prietenele Mikaelei, au COVID-19.

Iulia Albu, ieșire furioasă

Contactată de reporterii CANCAN.RO, Iulia Albu a vorbit despre cele întâmplate. Criticul de modă ne-a declarat că nu a știut nicio clipă că mama lui Mihai Albu este pozitivă cu SARS-CoV-2. Mai mult, Iulia Albu a povestit că prelungirea petrecerii a fost o decizie luată de fostul său soț, în ciuda incidenței mari de infectare cu noul coronavirus.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei. După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze…”. Continuarea declarației, pe CANCAN.RO.

De cealaltă parte, Mihai Albu neagă că ar fi pus-o pe Mikaela în pericol. Ba dimpotrivă, toți invitații de la petrecere și-ar fi făcut teste antigen.

”Nu era nimeni bolnav”

„Toți copiii au intrat cu teste făcute și aduse de părinți, deci n-au avut acces pe acea terasă fără test făcut. Eu am fost pregătit cu teste, iar dacă cineva venea fără test, aveam teste să le fac copiilor.

Nu era nimeni bolnav, nu avea nimeni simptome. În plus, niciunul de la Mika din clasă, dintre cei care au fost la petrecere, nu au COVID.

Într-adevăr, a mai fost o fetiță, care săptămâna aceasta a fost diagnosticată, dar părinții ei susțin că de la școală s-ar fi infectat. Este vorba despre fetița cu care a dormit Mikaela, după petrecere. Însă fetița, când a venit la petrecere, avea testul negativ și abia după vreo cinci zile de la petrecere a fost diagnosticată”, a declarat Mihai Albu pentru cancan.ro. 

 

Publicat: 12 oct. 2021, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă