Iubita lui Reghecampf s-a aruncat în ”vârtejul” cumpărăturilor! Nu s-a uitat la bani când vine vorba de casă

Publicat: 09 Jan. 2022, 11:00 Vedete

Corina Caciuc nu are nevoie mereu de ajutorul iubitului său, Laurențiu Reghecampf, pentru că se descurcă și singură! Deși e gravidă, iar asta implică mult menajament. Atunci când iubitorul ei antrenor nu poate fi lângă ea, se pune singură pe treabă, de nici n-ai zice că este însărcinată, că peste aproape cinci luni va aduce pe lume un băiețel.

În vara anului trecut, Laurențiu Reghecampf anunța divorțul de soția-impresar. În scurt timp, apărea și brunețica-sexy care îi cucerise inima tehnicianului Craiovei. Corina Caciuc s-a cuibărit pe ascuns la pieptul lui Reghe și i-a dat de înțeles că-i vrea iubirea. Antrenorul a acceptat-o și a început o nouă viață alături de ea.

Relația a început să curgă frumos. Cei doi au și apărut împreună, își arătau, pe față, intențiile. Apoi, a venit vestea: Corina este însărcinată! În mai va aduce pe lume un băiețel.

De atunci, Reghe îi face toate poftele. O ajută necondiționat, e cu ochii numai pe ea, dar are omul și alte treburi, cu echipa pe care o antrenează, meciuri, cantonamente… Nu-i bai! Corina nu e deloc fițoasă. Dacă e nevoie, singură se descurcă.
A făcut-o zilele trecute, când a urcat în mașină și direct la IKEA a oprit. A parcat, și-a verificat, plăpând, burtica după ce a coborât, apoi s-a ”lansat” în vârtejul cumpărăturilor. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri. Pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată. Și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Publicat: 09 Jan. 2022, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă