Iubita lui Liviu Dragnea și-a schimbat look-ul! Cum arată acum Irina Tănase

Publicat: 17 Jan. 2020, 13:32 Vedete
Iubita lui Liviu Dragnea și-a schimbat look-ul! Cum arată acum Irina Tănase

Irina Tănase a intrat într-un con de umbră după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. În tot acest timp, iubita fostului președinte PSD pare să se preocupe tot mai mult de aspectul ei fizic, 

Se pare că noul an a venit cu schimbări pentru iubita lui Liviu Dragnea. Irina și-a schimbat look-ul, aceasta afișând un aer mult mai tineresc. Mai mult decât atât, Irina Tănase a făcut un selfie în maşină pe care l-a postat pe contul său de Instagram, unde, de cele mai multe ori postează cauze umanitare.

La fotografia respectiva, Irina a adunat sute de like-uri de la urmăritorii ei.

Liviu Dragnea și Irina Tănase se cunosc din vremea în care ea era studentă. În primă faza, profesional, ea i-a fost asistentă acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea Ministerul Dezvoltării.

Irina Tănase este din Bucureşti. Ea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Irina Tănase s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Mai mult, a ajuns în atenția presei odată cu Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București. Atunci a avut loc în față, alături de femeile din PSD.

 

Publicat: 17 Jan. 2020, 13:32 Vedete
Pe aceeași temă