În ce condiţii trăieşte Liviu Dragnea în închisoare. Iubita politicianului a făcut declaraţii şocante

Publicat: 08 Jun. 2021, 10:38 News
În ce condiţii trăieşte Liviu Dragnea în închisoare. Iubita politicianului a făcut declaraţii şocante

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a vorbit, luni, despre problemele pe care le are fostul lider PSD în penitenciar. Ea spune că Dragnea suferă de boli netratate, dar şi din cauta condiţiilor precare din închisoare. Se pare că fostul lider PSD împarte celula cu alte trei persoane.

Irina Tănase a vorbit recent în cadrul unui interviu pentru Antena 3, despre situaţia lui Liviu Dragnea dn prezent. Tânăra a explicat faptul că fostul lider PSD are în continuare probleme medicale netratate.

„Nu este bine. Este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”, a spus Irina Tănase.

Aceasta spune că îl vizitează des pe Dragnea şi a văzut că are parte de un comportament diferit de alţi deţinuţi.

„Dar diferit nu în sensul pozitiv”, atrage atenţia Irina Tănase. Ea spune că Dragnea a avut, de-a lungul timpului „tot felul de şicane”.

Dragnea stă în celulă cu alţi trei bărbaţi, iar problema lor cea mai mare este aceea că nu au suficientă lumină şi că stau între betoane, potrivit Irinei Tănase.

”Toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate. Ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi. Ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile”, a afirmat Irina Tănase.

Întrebată cine i-a provocat lui Liviu Dragnea relele tratamente de care ea afirmă că are cunoştinţă, Irina Tănase a răspuns că aceste fapte nu se petreceau din decizia personalului din penitenciar, ci „întotdeauna ordinul venea de mai sus”.

Vă reamintim faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jun. 2021, 10:38 News
Pe aceeași temă