Îți arătăm exact ce mănâncă Gabriela Cristea. Așa a slăbit 14 kilograme!

Publicat: 25 Nov. 2019, 10:32 Vedete

După ce a născut a doua oară, celebra prezentatoare s-a decis să-și schimbe radical stilul de viață și să mai scape de câteva kilograme în plus, mai ales că a revenit pe TV și este nevoită să afișeze o siluetă impecabilă. 

Mamă a două fetițe venite pe lume la interval de un an și jumătate diferență, Gabriela Cristea s-a „resimțit” la capitolul kilograme în plus. Vedeta Antena Stars s-a hotărât să ia măsuri, iar efectele se văd deja.

”Mănânc o mie de calorii. Nu țin Fix-ul, beau foarte multă apă cu lămâie, mănânc banane, mango, mere, tot ce le dau și fetelor și încerc să mănânc ce se găsește de toamnă.” a spus Gabriela Cristea pe pe Facebook.Aceste 1.000 de calorii despre care vorbește soția lui Tavi Clonda sunt distribuite inteligent în 3 mese principale și 2 gustări. Ca și exemplu, Gabriela Cristea alege la micul dejun o omletă din două ouă, șuncă, ardei gras și ceapă verde – 250 de kcal.

Ca și gustare, vedeta Antena Stars consumă un iaurt grecesc 200 g – aproximativ 190 kcal.

La prânz sau cină, doamna Clonda îți rezervă un aport de 200 kcal pe care și i le dă o porție de 300 g de legume la tigaie (dovlecei, morcovi, ardei gras, sparanghel, usturoi).

„Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii!

Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească’”, conchide Gabriela Cristea.

Altfel… este important de spus că vedeta tv nu a făcut o fixație pentru cântar. Înțelege și acceptă modificările corpului care vin o dată cu vârsta, le ia ca atare, și face tot ce poate ca să se simtă bine în pielea ei.

Bravo, Gabriela!

Publicat: 25 Nov. 2019, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă