Irinel Columbeanu, revedere cu fiica după 5 ani! Cum a fost întâlnirea dintre cei doi: „Am fost foarte impresionat să constat că…”

Publicat: 22 iun. 2023, 12:49 Autor: Camelia Vedete

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani! Cum a fost întâlnirea dintre cei doi și ce l-a impresionat foarte mult pe fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu a fost foarte impresionat să găsească în Irina o adevărată domnișoară. Fostul milionar a rămas uimit că a crescut atât în înălțime, cât și în istețime. Mai mult, fiica i-a oferit și o plimbare cu mașina.

Irinel Columbeanu, revedere cu fiica după 5 ani

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a mărturisit fostul milionar.

El a remarcat că Irina se descurcă foarte bine la volan și a fost mândru de realizările ei. Cu toate acestea, Irinel nu s-a abținut să îi ofere câteva sfaturi, îndemnând-o să conducă prudent și să aibă grijă de siguranța sa.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat acesta la Antena Stars.

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor

Ce înseamnă pentru dumneavoastră această revedere?

Sper să se dovedească a fi o confirmare a intuiției mele privind soarta Irinei și o încununare a principiilor mele în viață.

Cât timp rămâneți în America?

Nu am abordat încă acest subiect cu Monica.

Vă gândiți să rămâneți acolo o perioadă mai lungă, poate chiar să vă mutați în State pentru a fi mai aproape de Irina și să începeți chiar o afacere acolo?

Cum va da Dumnezeu. Pe mine unul America nu mă atrage pe termen lung, dar nu sunt singur în barca vieții. Citește tot articolul aici.

Publicat: 22 iun. 2023, 12:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă