Irinel Columbeanu, în vizită la Tzancă Uraganu’. Ce slujbă i-a oferit manelistul omului de afaceri

Publicat: 22 ian. 2024, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Irinel Columbeanu a fost, recent, în vizită la Tzancă Uraganu’ și a avut parte de o surpriză neașteptată. Și asta pentru că manelistul i-a oferit o slujbă!

Irinel Columbeanu trăiește vremuri grele! După ce și-a pierdut toată averea, omul de afaceri a ajuns la azil. Momentan, pentru că nu-și permite să plătească nimic, toate cheltuielile sunt suportate de Ion Cassian. Recent însă, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Recent, Irinel Columbeanu l-a vizitat pe Tzancă Uraganu’ chiar în vila de lux în care acesta locuiește alături de Marymar și de fetița acestora. Lăutarul a dat de înțeles că de acum încolo se va ocupa de situația financiară a lui Irinel Columbeanu, ba chiar îi va oferi o slujbă.

Tzancă Uraganu’ s-a filmat alături de Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 ani, dezvăluind noile proiecte la care vor lua parte împreună: „De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea…Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum în colo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum. Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia…De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”, a spus cântărețul.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – 𝐸𝑣𝑒𝑙𝑖𝑛𝑛𝑎💎

Cui i-a vândut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să recurgă la gesturi extreme. Și-a vândut tot ce avea!

A renunțat la bolizii de lux, la afaceri, dar și la vila din Izvorani. După ce a fost distrusă într-un incendiu devastator în 2020, proprietatea a ajuns o ruină. Irinel Columbeanu nu a avut nici asigurare la fosta locuință, deoarece nu și-a mai permis să o plătească. Așa că a decis să i-o vândă fostei sale avocate.

“E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieței, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul lui Serghei Mizil.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 22 ian. 2024, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă