Irinel Columbeanu, în stare gravă la spital, după ce a suferit un atac cerebral! Ce șanse îi dau medicii

Publicat: 26 Feb. 2022, 09:25 Vedete

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. El a fost transportat de urgență la la spital.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente tensionate după ce a fost internat, de urgență, în spital. Afaceristul a ajuns pe mâinile medicilor după ce a făcut un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu a fost internat în regim de urgență la spitalul Elias din capitală în urma unui accident vascular cerebral. În aceste momente, situația este sub control, afaceristul a trecut cu brio peste această situație nefericită și se află în afara oricărui pericol.

Conform Spynews, fostul afacerist se simte bine în aceste momente și că urmează să stea câteva zile internat pentru a elimina orice dubiu legat de starea lui de sănătate. Se pare că, în ultima perioadă, Irinel Columbeanu a avut parte de mult stres, fapt care i-a adus și probleme grave de sănătate.

După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

Decadența lui Irinel Columbeanu

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro. Dar a pierdut aproape tot. Dintr-o vila ca în reviste a ajuns să trăiască într-un apartament de două camere, cu chirie.

A știut însă să mascheze foarte bine această dezamăgire și s-a declarat o persoană împlinită…chiar și cu foarte puțin.

Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie. Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”, a declarat acesta într-un interviu acordat CIAO.RO.

Publicat: 26 Feb. 2022, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă