Irina Tănase, greu de recunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea! A apelat la operații estetice?

Publicat: 16 Jan. 2022, 11:21 Vedete

Chiar dacă ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru ea, după ce Liviu Dragnea a decis să plece de acasă după ce a acuzat-o de infidelitate, Irina Tănase încearcă să pozeze într-o femeie fericită și cu un look nou. 

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a postat recent o poză pe Instagram, în care pare să aibă un chip ușor diferit față de cel cu care ne-a obișnuit. Ea are buzele vizibil mai pline, față de cum le avea înainte.

Poate fi vorba fie de intervenții estetice, fie de filtrele de editare foto folosite adeseori în pozele postate de vedete și nu numai în social media.

Irina Tănase, victima unei răzbunări?

Infidelitatea Irinei Tănase ar putea fi pusă la îndoială din cauza unei noi piste. A apărut un detaliu care schimbă radical datele amantlâcului din cauza căreia fostul președinte PSD ar fi părăsit-o!

Stenogramele discuțiilor ar fi fost fabricate! Asta crede Irina și încearcă, acum, din răsputeri, să-și dovedească nevinovăția în scandalul de infidelitate. Concret, numărul de telefon al presupusului amant, Paul, care apare în stenograme, este, în realitate, al unui cunoscut om de afaceri care trăiește în Marea Britanie!

Paul este numele celui care ar avea o relație cu Irina Tănase. Liviu Dragnea a părăsit căminul conjugal după ce ar fi fost înștiințat de stenogramele infidelității. Presupusul amant al Irinei este din Galați, iar tatăl lui ar avea o mega-firmă de construcții. Cel puțin așa s-ar lăuda bărbatul în cercul lui de prieteni.

Publicat: 16 Jan. 2022, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă