Irina Loghin, fotografiată pe plajă în costum de baie! Celebra artistă se menţine într-o formă de invidiat la 84 de ani

Publicat: 05 dec. 2023, 16:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irina Loghin a atras atenția celor care o urmăresc cu ultimele imagini pe care le-a publicat în mediul online. Celebra artistă se află într-o vacanță de lux, acolo unde nu a ezitat și s-a pozat în costum de baie. Cântăreaţa se menţine într-o formă de zile mari la cei 84 de ani.

Irina Loghin e una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România. Nimeni nu îi dă vârsta din buletin şi asta pentru că marea artistă apare în faţa fanilor ei plină de energie şi gata să îi încânte cu talentul său.

Cei care o urmăresc sunt obişnuiţi să o vadă în cea mai mare partea timpului în costum popular. Recent, în mediul online, cântăreaţa i-a surprins pe internauţi după ce s-a lăsat fotografiată în costum de baie, pe plajă.

Cântăreața în vârstă de 84 de ani se află într-o vacanță alături de fiul ei, Ciprian Cernea Loghin, într-o destinație superbă, departe de România, dar şi de frigul din ţară. Îmbrăcată în costum de baie dintr-o singură piesă și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin se bucură de vacanța relaxantă, dar şi de vremea superbă

Cum se menţine Irina Loghin în formă la 84 de ani

Irina Loghin este urmărită în continuare de foarte mulţi români. De câţiva ani, cântăreaţa a început să fie mult mai deschisă cu publicul său. Mai mult, a încercat să împărtăşească cu fanii ei diferite trucuri care pe ea au ajutat-o să aibă o siluetă impecabilă.

Vedeta a dezvăluit că stilul de viață pe care îl are în acest moment, bazat pe fructe și legume, o ajută să se mențină în formă.  Artista recunoaște că nu îi este mereu ușor, mai ales în perioada sărbătorilor, însă are câteva reguli de la care nu se abate niciodată.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare, zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 dec. 2023, 16:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă