Irina Columbeanu vrea să se mute din America. Unde vrea fiica Monicăi Gabor să studieze

Publicat: 25 iun. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Irina Columbeanu are planuri mărețe pentru viitor. În cadrul unui interviu recent, tânăra a dezvăluit unde ar vrea să studieze. Nu, nu este vorba despre America!

Irina împreună cu tatăl ei au plecat în vacanță pentru a petrece cât mai mult timp împreună, după o perioadă lungă în care nu s-au văzut. Tânăra spune că mama ei a susținut-o în decizia de a veni în România pentru a petrece timp cu tatăl ei.

Irina Columbeanu vrea să își urmeze studiile în Elveția

Irina își dorește să facă medicina în Elveția. În prezent, ea lucrează ca hostess într-un restaurant cu specific italian.

„Da, e perfect momentul acesta. Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc 3 limbi străine: engleză, română și franceză. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl. M-am auzit cu tatăl meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian și predau meniuri și fac chestii de-astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez”

Irina a venit în țară pentru tatăl ei

După o perioadă lungă în care cei doi au ținut legătura doar prin mesaje sau video call, Irina Columbeanu și-a dorit să îl viziteze pe tatăl ei.

„Sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici din nou”, scrie viva.ro

Despre întâlnirea cu fostul milionar de la Izvorani, tânăra a mărturisit: „A fost foarte emoționant, un moment plin de bucurie. Sunt foarte, foarte fericită”

Irinel Columbeanu este mândru

Irinel este mândru să vadă cât de frumos a crescut fiica lui și ce planuri mărețe are pentru viitor. „Nu mai e nevoie să spun nimic. Sunt foarte fericit să constat că am crescut o domnișoară în toată regula”

Timpul și distanța nu au reușit să deterioreze relația dintre Irinel și fiica lui. Aceasta vorbește foarte frumos despre tatăl ei și este foarte fericită că în prezent reuşesc să facă lucruri împreună.

”Eu n-aș fi existat dacă nu ar fi fost tatăl meu. A sacrificat enorm pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră. Mi-a zis mereu să nu mă schimb în ce vrea lumea. Să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și generoasă. Cum este tatăl meu, să fiu ca el. Anul trecut a venit în America și ne-am distrat pe cinste. Mi-aș dori să mergem într-o altă țară. Este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”,a spus aceasta.

 

sursă foto: social  media

 

Publicat: 25 iun. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×