Irina Columbeanu, primul interviu după ce a revenit în România. Cât de mult s-a schimbat fiica Monicăi Gabor

Publicat: 18 iun. 2024, 15:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irina Columbeanu a acordat primul interviu la revenirea în România. Fiica Monicăi Gabor nu şi-a mai vizitat ţara natală de 6 ani, iar în această vară a decis să se reîntoarcă în locurile în care a crescut. La aeroport a aşteptat-o tatăl ei, iar revederea a fost cât se poate de emoţionantă.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a revenit în România. S-a întors din America a-și vedea tatăl, pe Irinel Columbeanu, care se confruntă cu probleme serioase de sănătate. După un zbor lung, tânăra a ajuns pe aeroportul Otopeni, acolo unde a aşteptat-o fostul milionar de la Izvorani cu un buchet de flori. Emoţionat până la lacrimi, Irinel Columbeanu şi-a strâns fiica în braţe.

Irina Columbeanu, primul interviu după ce a revenit în România

Ulterior, cei doi au mers în apartamentul în care cel mai probabil Irinuca îşi va petrece vacanţa cât va sta în România. Acolo au filmat şi un scurt interviu pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, în care tânăra a dezvăluit cât este de fericită că şi-a revăzut tatăl.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus ea.

Totodată, adolescenta a avut și un mesaj pentru tatăl ei.

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 15:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×